opc_loader
Merken
Nieuwe Artikelen
149,00 99,00
199,00 99,00
169,00 139,00

IDD Advanced Open Water

IDD Advanced Open Water.

Instructor Dive Development is een internationaal erkende organisatie die op een professionele wijze wereldwijd goed ontwikkelde duikopleidingen biedt. De constante groei en ontwikkelingen in de duikindustrie, over de gehele wereld, zijn mede aanleiding geweest voor het ontwikkelen van dit IDD Advanced Open Water Diver boek.

In de IDD Advanced Open Water Diver cursus zul je kennismaken met enkele van de vele facetten die het duiken biedt, zoals onderwaternavigatie, diepduiken, nachtduiken en opsporing en berging. Dit boek dient om de IDD Advanced Open Water duiker te verzekeren van een grondige theoretische en praktische kennis.

Dit boek is ook te gebruiken als naslagwerk en als basis voor de vervolgopleidingen die je bij IDD kunt volgen. In dit boek wordt het IDD modulair lessysteem gebruikt. De lesstof en praktijklessen worden stap voor stap doorgenomen, zodat je, na afloop van de cursus, veilig en comfortabel waar ook ter wereld kan duiken.

Naast dit lesboek beschikt IDD ook over audiovisuele lesmaterialen en lesboeken met duikopleidingen voor de beginnende sportduiker tot en met de instructeur die van zijn hobby zijn beroep wil maken:

  • Open Water Diver
  • Medical Trained
  • Oxygen Provider
  • Advanced Open Water Diver
  • Enriched Air Nitrox Diver
  • Rescue Diver
  • Divemaster
  • Open Water Instructor

Een IDD duikbrevet is het beste toegangskaartje dat je kunt bezitten om de fascinerende wereld onderwater te bezoeken. Om de duikgeneraties na ons ook te verzekeren van de mogelijkheid om van deze onderwaterwereld te kunnen genieten, moeten wij ons bewust zijn van deze kwetsbare omgeving. Maar al te vaak wordt door onwetendheid het onderwaterleven beschadigd terwijl dit niet nodig is.

Wij wensen je veel duikplezier en een leerzame cursus.

Safe Diving Always in Harmony with Nature. Instructor Dive Development (IDD)

By Instructor Dive Development (IDD).

Kleuren foto's.

35,00 23,45 U bespaart: 33%
Voorraad
Voorraad:
  1  items
IDD Advanced Open Water heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
IDD Advanced Open Water


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
35,00 23,45