opc_loader
Merken
Nieuwe Artikelen
149,00 99,00
199,00 99,00
169,00 139,00

The DAN Emergency Handbook (NL)

The DAN Emergency Handbook (Nederlandse Uitgave): European Edition, Non-Waterproof Version.

Allereerst ken ik Dr. Rob van Hulst en John Lippmann al jaren en weet ik hoeveel zij, op internationaal gebied, gedaan hebben voor de bevordering van de veiligheid bij het duiken.

Daarnaast is het "DAN Emergency Handbook" een kostbare en unieke handleiding die de oplossing kan geven voor de vele kleine als ook de grote problemen, die zich bij het duiken kunnen voordoen. De op gebruiksvriendelijke wijze weergegeven informatie van deze handleiding is, hoewel in bekorte vorm, dikwijls ergens anders niet te verkrijgen en kan uitermate waardevol zijn voor duikers op de plaats van het noodgeval, alsook voor de gezondheidszorg zonder speciale ervaring in "duikgeneeskunde".

Duikers kunnen in de werkelijkheid te maken krijgen met nogal speciale medische behoeften, die zeer gespecificeerde kennis en vaardigheden vereisen, welke zelden aangeleerd worden gedurende de klassieke medische studies.

Hoewel niet bedoeld als een medisch handboek om de informatie te vervangen van de meer gespecialiseerde duikgeneeskunde en geneeskundige publicaties, is dit handboek altijd volledig in de essentiële aanwijzingen betreffende het herkennen van een medisch probleem bij het duiken en het op een snelle en effectieve manier handelen: In bepaalde gevallen kan dit handboek goed het gereedschap zijn dat een redder of een geneesheer zou verlangen of nodig hebben om het leven van een duiker en of geneeskundige integriteit te redden.

Elke duiker zou dit boek in zijn boekenkast en ook in zijn duiktas dienen te hebben. Deze handleiding hoort ook thuis in de boekenrij van elke dokter die geïnteresseerd is in de duikgeneeskunde, als een gids voor een snel consulteren om de diagnose en de behandelingswijze vast te stellen van de meest voorkomende moeilijkheden die met het duiken verband houden. Het zou eveneens binnen handbereik moeten zijn bij elke eerste hulpinstantie aan de kust of in een boot.

Door de genoemde kenmerken en doelstellingen heeft DAN aan dit boek zijn naam en logo verbonden en heeft de vertaling ervan ondersteund en bevorderd.

Gelukkig zijn ongevallen bij duiken zeldzaam, maar indien ze zich voordoen dient er snel en correct ingegrepen te worden en is dit handboek, hoewel beknopt, een zeer effectief en zakelijk hulpmiddel. De schrijvers John Lippmann en Stan Bugg en de vertalers Jeanne Geerts, Rob van Hulst en Guy Thomas verdienen dank voor hun inspanning en belangrijke bijdrage voor de verhoging van de veiligheid bij het recreatief duiken.

By Johan Lippmann & Stan Bugg (DAN).

Zwart/wit tekeningen.

11,00
Voorraad
Voorraad:
  1  items
The DAN Emergency Handbook (NL) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
The DAN Emergency Handbook (NL)


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items