opc_loader
Merken
Nieuwe Artikelen
87,50 24,95
27,95 7,50
49,95 19,95

GUE Fundamentals

599,00
x

GUE Fundamentals is een opleiding voor duikers die al een brevet hebben van een andere organisatie en is bedoeld om kennis en vaardigheid op een hoger niveau te brengen. Ook is het de instroom eis voor verdere opleidingen binnen GUE zoals Cave 1 en Tech 1.
In deze cursus worden basis technieken en procedures verder ontwikkeld zoals drijfvermogen en houding, diverse zwemslagen, delen van gas, duiken in een team. De theorie module omvat onder andere een complete nitrox opleiding. De totale tijdsduur is vier dagen. Je kan kiezen voor twee versies: de Rec(reational) of de Tech(nical). De laatste is een voorwaarde als je verder wil met Tech of Cave.
Fundamentals is bedoeld voor duikers die hun hobby naar een hoger plan willen tillen en meer plezier willen beleven aan het duiken.

Bij GUE is het duiken in een team één van de belangrijkste aspecten. Wij laten dit terugkomen in de cursusprijs. Schrijf je met een team van twee in voor Fundamentals dan wordt de cursusprijs 599,= in plaats van 649,=. Ben je met zijn drieën dan wordt het zelfs 549,=.

Let op, bij de Fundamentals opleiding zijn er bijkomende kosten van $95,= voor brevet en lesmateriaal, dit bedrag betaal je bij inschrijving rechtstreeks aan GUE.

GUE Fundamentals heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
599,00
Menu