opc_loader
Merken

Informatie over bezorgen

Om je bestelling zo snel en veilig mogelijk te laten bezorgen, worden al onze pakketten verzonden door PostNL.  Bestellingen worden in het algemeen dagelijks verzonden.

 

PostNL 
Om misverstanden te voorkomen, versturen wij al onze pakketten met Track & Trace. Als je niet thuis bent heb je 1 week de tijd om je pakket alsnog op te halen bij één van de 3.300 PostNL-locaties in Nederland. Je krijgt hier uiteraard bericht over. Wij kunnen Poststukken tot een maximumformaat van 100 x 50 x 50 cm en een maximumgewicht van 10 kg (naar het buitenland geldt een maximumgewicht van 20 kg), die niet aan de voor Brievenbuspost gestelde eisen voldoen, in één pakket versturen. De verzendkosten voor PostNL met een maximumgewicht van 10 kg bedragen €7,95.

 

Levertijd 
Na afhandeling duurt het een paar dagen voordat je bestelling word afgeleverd. Mocht dit niet het geval zijn, dan krijg je van ons tijdig bericht. Als je je afvraagt wat de status van je bestelling is kan je klikken op 'Mijn Account' en controleer de Track & Trace van PostNL.