opc_loader
Merken

Divenice Zeeland

Divenice Zeeland, 250 duikroutes.

Oosterschelde-Westerschelde-Noordzee, Grevelingen- Veerse Meer. Environmental orientation dives, Planning multilevel dives, Planning course dives, Emergency informations.

- Campings

- Hotels

- Dive centers

- Harbours

Het doel van dit werk is de informatie te verstrekken, technische informatie, ondersteund door tekeningen, tabellen, grafieken, foto's... over duikstekken. Op deze manier wordt de veiligheid van de duiker verhoogt, en het plezier tijdens de verkenning van nieuwe duikplaatsen versterkt. Dit boek geeft antwoord op essentiële vragen die elke duiker zich zou moeten stellen. Waar gaan we duiken? Wanneer gaan we het best te water? Hoe duiken we hier het best, en welke maatregels worden er best genomen in het belang van eenieders comfort en veiligheid? Wie kan hier meeduiken, welke niveaus kunnen toegelaten worden?

Over de auteur Jean-Claude Taymans is technisch ingenieur, geboren in 1953. Hij komt in de jaren zeventig in aanraking met de duiksport, en in 1975 bij zijn eerste duiken in Zeeland neemt zijn cariere als duiker een definitieve wending. Overweldigd door het onderwatergebeuren in Zeeland, verlaat hij de reeds gebaande wegen, en concentreert zich op het gebied van onderwater duik-exploratie. Tot op heden heeft hij meer dan 7000 duiken op zijn aktief, waarvan ongeveer 5000 in Zeeland.

Zeeland? Het hoe en waar. Een duikparadijs in het koude noorden. Tientallen duikroutes zijn van de kant bereikbaar, er kan gedoken worden in de Grevelingen, de Oosterschelde en het Veerse Meer. In de Oosterschelde liggen veel scheepswrakken, voornamelijk in het Mastgat. De meest bekende hierin zijn de "Damco 136" en het "Galjoen zonder Poen". De stroming wordt geregeld door de getijden op zee, hier moet grondig rekening mee gehouden worden bij het duiken.

Van dit boekwerk bestaat er tevens een electronische versie op CD-Rom. DiveNice Zeeland is een programma ontwikkeld door Chris van de Velde, duiker en zaakvoerder van Open Circle Systems.

By Jean-Claude Taymans (JCT Consuylting) & Moby Dick Diving School.

Engelstalig, Franstalig en Duitstalig. Zwart/wit foto's.

29,95
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Divenice Zeeland heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Divenice Zeeland


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items