opc_loader
Merken

I.A.D.S. Medical Trained

I.A.D.S. Medical Trained: Leerboek voor E.H.B.O. en Reanimatie.

International Association of Diving Schools is een internationaal erkende organisatie die op een professionele wijze wereldwijd goed omtwikkelde duikopleidingen biedt. De constante groei en ontwikkelingen in de duikindustrie, zijn mede aanleiding geweest voor het ontwikkelen van het I.A.D.S. Medical Trained boek.

Het I.A.D.S. Medical Trained boek is bedoeld om je een zodanige kennis bij te brengen, dat bij een (duik) ongeval eerste hulp geboden kan worden, tot professionele hulp ter plaatse is.

Het I.A.D.S. Medical Trained boek is ook te gebruiken als naslagwerk en als basis voor de vervolgopleidingen die je bij I.A.D.S. kunt volgen. In dit boek wordt het I.A.D.S. modulair systeem gebruikt. De lesstof en praktijklessen worden stap voor stap doorgenomen, zodat je na afloop van de cursus het geleerde veilig toe zou kunnen passen.

Een I.A.D.S. Medical Trained brevet wordt door overheden erkent. Hierom is het noodzaak dat je je kennis betreffende E.H.B.O. en reanimatie op peil houdt. Om deze reden zul je, om je I.A.D.S. Medical Trained brevet geldig te houden, om de twee jaar een herhalingscursus moeten volgen bij een actieve I.A.D.S. Medical Trained Instructor.

Wij wensen je veel pleizier en een leerzame cursus.

Naast deze opleiding heeft I.A.D.S. nog andere medisch gerelateerde opleidingen als:

  • I.A.D.S. Oxygen Provider
  • I.A.D.S. Automatische Externe Defibrilator gebruiker (A.E.D.)
  • I.A.D.S. 3* duiker

By International Association of Diving Schools (I.A.D.S.).

Kleurenfoto's en tekeningen.

32,88 22,07 U bespaart: 33%
Voorraad
Voorraad:
  2  items
I.A.D.S. Medical Trained heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
I.A.D.S. Medical Trained


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
32,88 22,07