opc_loader
Merken

Duikere en Dynamo

Duikere en Dynamo, België in oorlog 16: De evacuatie aan de hand van scheepswrakken voor de Belgische kust.

Tomas Termote (1975) is een geboren en getogen Oostendenaar. In 1997 studeerde hij met grote onderscheiding af als licentiaat aan de Katholieke Universiteit Leuven, met een licentiaats verhandeling over de Duitse onderzeebootwrakken in de Noordzee.

Daaropvolgend zette hij zijn studies verder in Engeland, om in 1999 als maritiem arheoloog (Master of the Arts) te eindigen. Aansluitend daaraan zette de auteur de studie in verband met de oorlog ter zee verder aan de Department of War Studies in het gerenommeerde Kings's College in Londen.

Als geoefend duiker onderneemt Tomas Termote samen met zijn vader Dirk en een team van enthousiaste medewerkers duikexpedities op de vele oorlogswrakken die de bodem van de zee kenmerken. In 1999 verscheen 'Verdwenen in de Noordzee.' een aangepaste versie van zijn wetenschappelijke Leuvense licentiaatsverhandeling.

In 'Duinkerke en Dynamo' neemt Tomas Termote ons weer mee onder de zeespiegel van de Noordzee, op zoek naar de achtergebleven wrakken van de vloot die de evacuatie van Duinkerke in de Duistere maanden van 1940 mogelijk maakte.

By Thomas Termote.

Zwart/wit foto's.

15,76
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Duikere en Dynamo heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Duikere en Dynamo


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items