opc_loader
Merken

Clive Cussler - Jacht in de Diepte (Uitgave 01)

Jacht in de Diepte: Een adembenemend avontuur onder water.

Al drieëntwintig jaar lang zoekt Clive Cussler rivieren en zeeën af naar belangrijke historische scheepswrakken. De resultaten - en de verhalen áchter deze expedities - mogen opzienbarend worden genoemd. In Jacht in de diepte worden waargebeurde zoektochten beschreven, stuk voor stuk avontuurlijke expedities waarin Cussler en zijn team proberen de geschiedenis van deze vaartuigen te reconstrueren. Zoals dat van het beroemde spookschip Mary Celeste, dat geheel verlaten in de buurt van de Azoren werd aangetroffen; de Carpathia, het schip dat in 1912 overlevenden van de Titanic aan boord nam en dat zes jaar later door een U-Boot tot zinken werd gebracht; de L'Oiseau Blanc, het vliegtuig dat net iets eerder dan de Spirit of St. Louis de Atlantische Oceaan overstak, maar neerstortte boven de bossen van Maine.

Stoomboten, pantserschepen, een zeventiende-eeuws vlaggenschip, de motortorpedoboot van John F. Kennedy, en zelfs een luchtschip, blijken buitengewoon aantrekkelijke doelwitten te zijn. In dit boek demonstreert Cussler dat de werkelijkheid vaak nog spannender is dan fictie.

Clive Cussler is schrijver of co-auteur van eenentwintig boeken, waarvan de meest recente de Dirk Pitt-avonturen Inferno op zee en Atlantis ontdekt zijn, alsmede de Kurt Austin-thriller Vuurijs. Hij verdeelt zijn tijd tussen Arizona en Colorado.

Craig Dirgo is sinds 1987 directeur speciale projecten bij diverse NUMA-expedities. Samen met Clive Cussler schreef hij eerder Gezonken schat. Hij woont in Arizona.

'Gewoonweg de beste verhalenverteller die er bestaat.' - New York Post

'Clive Cussler heeft zijn gelijke niet.' - Publishers Weekly

By Clive Cussler.

16,67
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Clive Cussler - Jacht in de Diepte (Uitgave 01) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Clive Cussler - Jacht in de Diepte (Uitgave 01)


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: