opc_loader
Merken

Paul Goeken - Spaanse Furie

Spaanse Furie.

Een ultimatum vanuit Baskenland. Een moordaanslag in Benidorm. Spanje staat aan de vooravond van een lange hete zomer.

Een onbekende Baskische beweging stuurt een opmerkelijke open brief aan de krant El Pais. Vier provincies in Spaanse Baskenland dienen binnen vier dagen door het parlement teruggegeven te worden aan het Baskische volk. Ze moeten onder volledig autonoom bestuur komen, anders zal Spanje getroffen worden door de bloedigste oorlog uit haar geschiedenis. Onderhandelen is niet mogelijk.Na precies vier dagen wordt op klaarlichte dag een Duits jongetje op het strand van Benidorm doodgeschoten door een sluipschutter. In Baskenland vallen de politieke partijen die jarenlang vochten voor onafhankelijkheid nu over elkaar heen om zich te distantieren van deze laffe aanslag. Zij treden in contact met Nueve, de elite-eenheid van de Spaanse geheime dienst, om de dader te vinden. Aan Nueves intermediair Carmen Marrero de taak om de zaak tot een goed einde te brengen.

Paul Goeken (1962) emigreerde in 1999 met zijn vrouw en drie kinderen naar Gran Canaria, nadat hij zijn zwem- en duikschool had verkocht. Op het Spaanse eiland schreef hij zijn debuut Hammerhead, en de volgende drie delen in de serie rond Alfonso Silva en Carmen Marrero: Dodelijke stijging, Camouflage en De Orde.

'Paul Goeken bezit bhet zeldzame talent om een goed verhaal in een moordend tempo te vertellen en de lezers vanaf de eerste pagina's volledig in zijn ban te houden.' - Crimezone.nl

Auteur van Camouflage en De Orde.

By Paul Goeken.

19,95
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Paul Goeken - Spaanse Furie heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Paul Goeken - Spaanse Furie


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items