opc_loader
Merken

Clive Cussler - Inferno op zee

Inferno op zee: De nieuwste thriller van de grootmeester van de avonturenroman.

Juli 2003. Tijdens de eerste reis van het luxe cruiseschip Emerald Dolphin breekt er plotseling brand uit. Spoedig daarna zinkt het schip. Wat is de oorzaak van deze verschrikkelijke ramp? Waarom is het alarm niet afgegaan? Wat is het verband tussen de schipbreuk en het gegeven dat het schip was voorzien van hypermoderne, nieuwe motoren?

Dirk Pitt, de moedige leider van MUMA (National Underwater & Marine Agency) racet naar de plek des onheils om de passagiers te redden. Maar hij heeft nog geen idee van de bizarre gebeurtenissen die hem dreigen te overspoelen.

Voordat Dirk Pitt het weet wordt hij geconfronteerd met een reeks buitengewone monsters, zowel menselijke als mechanische, moderne monsters en uit vroeger tijden. Hij zal een gebied betreden dat voordien alleen bekend was uit de legenden. Hoewel er vele levens verloren zullen gaan, zullen er ook vele gered worden, maar na dit zenuwslopende avontuur zal Dirk Pitt nooit meer dezelfde zijn.

INFERNO OP ZEE zit vol verbijsterende suspense en spectaculaire actie. Met deze adembenemende thriller bewijst Clive Cussler opnieuw dat hij tot de grote vertellers van nu behoort.

'Zelfs de doorgewinterde Cussler-fans zullen de ontknoping niet zien aankomen.' - PUBLISHERS WEEKLY

'Als iemand een Clive Cussler kan wegleggen, heeft hij meer zelfbeheersing dan ik.' - TOM CLANCY

By Clive Cussler.

11,67
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Clive Cussler - Inferno op zee heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Clive Cussler - Inferno op zee


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items