opc_loader
Merken

Paul Goeken - Camouflage

Camouflage.

Op het moment dat de Saanse regering druk lobbyt om Marokko bij de Europese Unie te krijgen, ontploft er een bom in een winkelcentrum op het toeristische eiland Gran Canaria, waarbij tientallen doden vallen.

De hulp van de Spaanse geheime dienst wordt ingeroepen. Al snel blijkt dat de gruweldaad het werk is van een aan Al-Qaeda gelieerde Marokkaanse terroristenbeweging.

Alfonso Silva, leider van 'Nueve', de elite-eenheid van de geheime dienst, moet alles op alles zetten om een volgende aanslag te voorkomen. Geholpen door een fanatieke club duikers, wordt een groot gevaar afgewend ... Dat daar wederom slachtoffers bij vallen is onvermijdelijk.

PAUL GOEKEN begon in 1993 een zwemschool, In 1999 emigreerde hij met zijn vrouw en kinderen naar Gran Canaria. Eerder verschenen bij Van Buuren zijn goed ontvangen thrillers Dodelijke stijging en Hammerhead.

"Een onnederlandse pageturner, meeslepend en fris geschreven. Een zeer verontrustend thema, dat maakt dat Camouflage nog lang in je hoofd na ijlt. Paul Goeken vestigt zich definitief aan de top van de Nederlandse misdaadliteratuur." Saskia Noort, auteur van Terug naar de kust.

"Camouflage is een razendsnelle thriller die de machteloze lezer voordurend naar adem laat happen." René van de Meerakker, auteur van Doodlot.

"Goeken is een genre op zich." Esther Verhoef, auteur van Onrust.

"Een spannend en schokkend boek wat doorspekt is met de grappige schrijfstijl van Goeken. Heerlijk om te lezen en een echte aanrader!" Crimezone.nl

By Paul Goeken.

16,21 10,76 U bespaart: 34%
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Paul Goeken - Camouflage heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Paul Goeken - Camouflage


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
16,21 10,76